top of page

KURSER

Gudrun ger även enskilda lektioner i sång och coachar körer. Låter det intressant? Klicka här

KURS I KULNING

Vill du ha kulning till en invingning, ett bröllop, prisutdelningar eller andra tillfällen? Kulning är en både magisk såväl som pampig startsignal till många olika sammankomster.

 

Om kulning:

På fäbodarna använde de unga flickorna tekniken för att locka hem djuren. Men ropade även för att meddela sig till andra fäbodar eller skrämma bort vilda djur. Ropet är högt och starkt och menat för att nå långt.

Alla kan lära sig att kula. Gudrun undervisar både nybörjare och utbildade sångare i denna teknik. Det kan passa både för den enskilde personen som olika körer som vill prova på. Att kunna kula ger dig både en känsla av styrka och att vara i samklang med naturen.

Intresserad?

Anmäl dig här!
KURS I SYDAFRIKANSK VOKALMUSIK

Vill ni ha en kurs i sydafrikansk vokalmusik? En workshop till din kör eller som kickoff på ditt jobb. Sydafrikansk vokalmusik är idealisk för nybörjare som vill uppleva rytmisk stämsång. Sångglädje när det är som bäst. Gudrun har lång erfarenhet av Sydafrikansk sång, då hon medverkat i vokalgruppen Ageli -

Lyssna här!

Intresserad?

Anmäl dig här!

KURS I SVENSK FOLKLIG SÅNG

Vill du anordna en kurs i svensk folklig sång? Gudrun lär ut visor, koraler, trallning och kulning med melodier från framför allt Västerdalarna.

Intresserad?

Anmäl dig här!
bottom of page